Ηγεσία και Εταιρική Φήμη στο επίκεντρο της νέας Εκπαιδευτικής Ενότητας του School of Leadership Practice

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη ενότητα (Course 2) του Board Practice & Directorship Development Program που αναπτύχθηκε από τη Σχολή Ηγετικής Πρακτικής (School of Leadership Practice) του CEO Clubs Greece για το 2023. Η ενότητα αυτή εστίασε στη διαχείριση της εταιρικής φήμης (reputation), της εταιρικής ευθύνης, και των δημοσίων σχέσεων από τα μέλη ενός Διοικητικού Συμβουλίου, και πραγματοποιήθηκε στις 14-15 Ιουνίου στο ClubHouse του CEO Clubs Greece στη Μαρίνα του Φλοίσβου.

Learn More

CEO Clubs Greece: η συν-δημιουργία στο επίκεντρο της ανάπτυξης

Όταν ιδρύθηκε το CEO Clubs Greece το 2009 ως παράρτημα του CEO Clubs International – ενός από τα μεγαλύτερα business clubs παγκοσμίως με περισσότερα από 15,000 μέλη – σκοπός του ήταν η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος στο οποίο εκείνοι που καλούνται να ηγηθούν στις Ελληνικές επιχειρήσεις να μπορούν να συναναστραφούν με άλλους ομότιμους τους με αντίστοιχη θεώρηση για το επιχειρείν, ανταλλάσσοντας απόψεις και επιτυχημένες πρακτικές, έτσι ώστε να εμπνευστούν και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. 

Learn More

The ClubHouse: Η νέα στέγη της Ηγεσίας στην Ελλάδα σήμερα

Πιστο στο οραμα του να συμβαλλει καθοριστικα στην εξέλιξη της ηγεσίας στην Ελλάδα σήμερα και, κατ’ επέκταση, να αφήσει τη σφραγίδα του στο κοινωνικο-οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας μας, το CEO Clubs Greece προχώρησε σε μια νέα πρωτοποριακή κίνηση, στη Μαρίνα Φλοίσβου, το ClubHouse: έναν premium ιδιωτικό χώρο υψηλής αισθητικής, προορισμένο αποκλειστικά για χρήση από τα μέλη του.

Learn More

CEO Clubs Greece Forum: Αναλύοντας και Γεφυρώνοντας το Χάσμα Τεσσάρων Γενεών στον Επαγγελματικό Χώρο

Σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και δημιουργικής καινοτομίας πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου, στο Grand Hyatt Athens, το πρώτο για το 2023 Forum του CEO Clubs Greece, υπό τον τίτλο «The Big Life Questions, through the Eyes of Four Generations».

Learn More
1 2
24. 07. 2023

Νίκος Μάρκελλος – AMCO

Οι έξυπνες πόλεις παρουσιάζουν αρκετές ευκαιρίες, αναφέρει ο Νίκος Μάρκελλος CEO της AMCO.

Learn More
17. 07. 2023

Γιώργος Παπαδημητρίου – EY

"Είτε μιλάμε για τον ψηφιακό και οργανωτικό μετασχηματισμό, είτε για τον μετασχηματισμό του ανθρώπινου κεφαλαίου και την πράσινη μετάβαση ή τη βιώσιμη ανάπτυξη, κατανοούμε ότι αυτή η ανάγκη για επανασχεδιασμό, αλλαγή και ανάπτυξη με ένα διαφορετικό πρότυπο, είναι παντού" αναφέρει ο Γιώργος Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος EY Ελλάδος.

Learn More
10. 07. 2023

Αριάδνη Σωτηροπούλου – FRANKE

Οι τάσεις αλλάζουν καθώς οι πελάτες εστιάζουν στην αξία και όχι μόνο στην τιμή αναφέρει η Αριάδνη Σωτηροπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Franke Hellas, η οποία συμπληρώνει ότι οι ξένες επενδύσεις αναμένεται να ενθαρρύνουν αυτή την τάση, καθώς η ζήτηση για premium προϊόντα θα αυξηθεί.

Learn More
3. 07. 2023

Παναγιώτης Γιαννουλέας – Lavipharm

Η πρόσφατη ΑΜΚ άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Lavipharm κάτω από την ηγεσία του Τηλέμαχου Λαβίδα, αναφέρει ο Παναγιώτης Γιαννουλέας COO και Country Manager του ομίλου.

Learn More
1 2